charms for everyone!

Fick ett Thomas Sabo armband och några berlocker i julklapp. Så nu är jag helt frälst, det finns ju hur många fina berlocker som helst. Jag hade några sedan innan då jag hade ett annat berlockarmband men wow vad detaljrika och udda berlocker det finns hos Thomas sabo!


Kanske ett flygplan, en väska eller ett stjärntecken kanske? Möjligheterna är ju oändliga!!! Ta en titt själva och kika in på thomas sabos webshop =)

julafton =)

Ville bara passa på att önska alla en riktigt god jul! Så här kommer min hälsning ^^,


23 december...


Nästan hela december har gått. Imorgon är det julafton! Herregud vad det går undan (jag vet att jag låter gammal men det har faktiskt gått väldigt fort). Fick några jätte fina julklappar av mina kompisar igår. Jag orkade inte vänta tills imorgon så jag öppnade dem i förväg ^^, Tänkte att jag tar lite kort nu under julen.

Förmodligen kommer bloggningen att komma lite i andra hand nu under julhelgen så det blir nog inte att bli så mycket uppdaterande på ett tag framöver.

Vi har klätt granen, slagit in alla julklappar och gjort julgodis. Så jag tror nog att allt är klart.

Ha en riktigt bra kväll nu allihopa!

3 ½ dagar kvar!


3 ½   d a g a r   k v a r . . .
Kan ni fatta att det nästan bara är tre dagar kvar till julafton? Vart sjutton tog hela december vägen?! Jag har iallafall fixat en sjukt bra julspellista på spotify så julmusiken är fixad iallafall. Jag och mamma var och högg en julgran i lördags så det har vi åxå (som ska kläs imorgon kväll). Knäcken är kokad, skumtomtarna framtagna,hmm, jag tror att vi ligger ganska bra till här hemma faktiskt.
Jajuste, julklapparna är nästan helt inslagna åxå. Har ni hunnit allt ni skulle hinna med än? Tog självklart med mig kameran när vi var ute och högg gran så några fina bilder blev det allt. (Alltid redo ni vet ;))

måste ha nagellack + julklappar...


bilder här
Igår var jag iväg och köpte lite julklappar till bla. Ellen och Kristin. Eftersom de brukar läsa min blogg så (smart som jag är) har jag mixtrat lite med bilden så det är ganska omöjligt för dem att se vad det är ;) Ibland får man tänka efter en extra gång. Har ni hunnit handla alla julklappar än?

Om vi fortsätter på julklapps-temat så måste jag bara säga att China Glaze har huuuuuur snygga färger som helst på sina nagellack. Blev helt lyrisk när jag såg dem igår. Gillar den till höger extremt mycket. Tänk vad snyggt i jul. Lite sådär rosarött. (Jag ser nämligen helt konstig ut i rött nagellack XD) Superbra julklapp. Kostar ca 100:- TYcker att det kan vara dyrt med nagellack men de var riktigt mycket i en flaska famtksit, så det är definitivt (?) värt pengarna.

where are you going?


det är riktigt kallt ute numera. Bara från ingenstans så ramlade det ner massor med snö. Fast jag sörjer inte, jag är ju ett vinterfreak (ja, när jag har hittat ett par bra vinterskor vill säga.) Snart ska jag iväg och handla lite julklappar och (förhoppningsvis) hitta ett par skor. Nu är det bara 8 dagar kvar till julafton =S

dagen före dagen före dagen för dagen....



Ja nu är det inte så långt kvar till julafton faktiskt...mindre än två veckor! Kan ni fatta? det är ju hur lite som helst, hela december bara försvinner. Har ni köpt alla julklappar än då? Jag håller julklappsdetektorn igång fygnet runt i jakten på de perfekta julklapparna. Lite tips här i bloggen kanske?

Ha en superbra helg allihopa!

light in the darkness...


lite dålig kvalité men det beror på att det är mobilen som fått agera kamera...

I'll wrap it in a ribbon and a bow...


I ' l l   w r a p   i t   i n   a   r i b b o n   a n d   a   b o w . . .
Nu har jag slagit in de första julklapparna! Måste säga att de blev grymt fina (ja, ibland får man vara lite egoistisk) På bilden är det en av rosetterna på ett paket =) 


the first winter picture....



den första riktiga vinterbilden på bloggen. Det är riktigt kallt nu helt plötsligt ju!

RSS 2.0