blanc et bleu...


för ersom inte läser franska betyder det vit och blå ^^,

dansuppvisning, julpynt & lussebullar...


d a n s u p p v i s n i n g ,   j u l p y n t   &   l u s s e b u l l a r . . .
Så har min dag sett ut hittills. Har varit på medborgarhuset sedan tio imorse så jag är ganska slut just nu, men självklart orkar jag julpynta! Förhoppningsvis kommer ni snart att få se lite små detaljer från mitt pyntade glitter-rum =)

Glitter,glitter,glitter, jag fortsätter på temat. På bilden ser ni en av danskjolarna som jag har på uppvisningen. Härlig eller hur?

färgglad, inspirerande & mig

Vet inte varför men jag får helt enkelt ingen lust att skriva när jag tittar på min blogg. Bilderna blir bara tråkigare och tråkigare. Men nu har jag bestämt mig. Från och med nu kommer bloggen (förhoppningsvis) att bli färgglad, inspirerande och mig (ja, sån som jag är helt enkelt) Bjuder på en härlig höstbild för att komma igång lite =)


I know i'm a Harry potter-geek but i can't help it...



Idag kom pappa hem och hade köpt den senaste Harry Potter-filmen. Gissa om jag (harry potter fan nr. 1) blev glad XD Så förhoppningsvis kommer jag och familjen sitta bänkade framför tv:n ikväll!

i don't want to fade away....


lite förändringar...


Designen är forfarande väldigt somrig men jag bytte ut den rosa, lite mer "våriga" bilden mot en blå. Den är åtminstone något vintrigare. Har inte orkat göra någonting eftersom jag har varit sjuk (därav den dåliga uppdateringen) Vill att den riktigt vinterdesignen blir extra fin, därfår la jag ner så lite tid på den nu =)

sjuk...

vaknade imorse med feber och nästan ingen röst. Hur kul som helst, inte! Usch, den här veckan var verkligen en jag-får-absolut-inte-bli-sjuk vecka. Just nu trycker jag i mig en massa frukt och vatten, sen är det bara att hoppas på det bästa. Egentligen är det ju inte så konstigt att jag blev sjuk. Typ halva skolan är ju sjukanmälda, det är nästan lite läskigt...

more light in the darkness...


m o r e   l i g h t    i n   t h e   d a r k n e s s . . .

Nu har jag faktiskt gjort engelska läxan, övat till matteprovet och skirivt klart min bokrecension. JAg ör faktiskt ganska stolt =)

ps. vill ni se mera inredning? Typ som julkulan i förra inlägget??

en annorlunda julkula...


Bara jag som fullkomligt älskar den här julkulan? Du kan spela in ett medelande eller en sång och lägga in en bild som du tycker passar. Sen är det bara att trycka på knappen och ditt meddelande spelas upp.
Hur häftig som helst! Kanske en bra julklapp til någon långt borta? Fast jag skulle kunna ge denna till alla mina kompisar. Riktigt rolig idé måste jag få säga. Kostar 139:- hos coolstuff

waves and water...


man får lite känsla av vatten, eller vad tycker ni?
Svarar på era söta kommentarer senare, har inte tid just nu =)

tjuvstart...


Tjuvstartar julen lite... Tyckte att kudden var så himlans söta. Det är tomtarnas julnatt eller vad den nu heter (ni vet, tipp,tapp,tipp,tapp osv...)
förövrigt, typ världens enklaste kollage (heter det så?) men man får ändå lite julkänsla tycker jag =)

une fleur blanche...


V a d   h a r   n i   h i t t a t   p å   d e n n a   f r e d a g s k v ä l l ?

dagen idag...



Det känns som att det blir väldans mycket gula löv i bloggen just nu, men tyvärr så blev ju alla löv i min närhet gula på en gång. Inga vackra röda färger eller så, nej, alla blev gula (och inte så där underbart gula utan bara...blekfis-gula!)

Idag har det snöat i princip hela dagen och det snöar fortfarande. Men eftersom det är plusgrader blir det bara snöslask (inga fina bilder alltså) så jag tror att kameran får stanna inne idag.

Jag ska ju åxå baka massvis med muffins och matbröd eftersom jag och Ellen ska sälja utanför Ica imorgon. Franskagruppen måste ju få in lite pengar till resan. Som tur är är det inte bar vi som ska baka.

Hoppas att alla har haft en bra dag och om ni inte har det... imorgon är det fredag =)


c'est moi...


Japp, bjussar på en bild på mig själv. Det är min kusin Lina som har tagit bilden. Visst blev den fin? Kika in på hennes blogg för att se flera av hennes bilder!

UPDATE: Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra!

måndag...

jaha, då var lovet slut redan. Det är ju lite synd, men det är ju inte jättelångt tills jullovet! Kan ni fatta att det bara är mindre än två månader kvar till jul?! Snart (Eller ja, nu) kan jag börja handla julklappar. Woho!

Var tvungen att fixa ett nytt pass idag så vi fick åka iväg för att göra det. Tyvärr var ju inte mamma med sp min förmyndare (mamma asså) kunde ju inte skriva under. Haha, jag ser lite smått rolig ut på passfotot men det finns ingenting att göra något åt det, bara le och se glad ut! Vi ska ju nämligen till frankrike i mars, jag och min franskagrupp. Det ska bli hur sjukt kul som helst. (söta Ellen går i min franska så ni kan ju kika in på hennes blogg åxå om ni vill) Min kompis Lina och hennes franskagrupp ska åxå följa med. Så vi blir dubbelt så många =)

Hoppas alla har haft en bra dag =) (hmm, tråkigt, bildlöst inlägg men jag hittade ingen bra bild.)

you're not alone...





det är så himla fint på kyrkogården när det är allahelgona. Någon mer som har varit och tittat?

RSS 2.0