jag älskar fredagar... och sura ahlgrens bilar



Äntligen fredag! Och valborgmässoafton är det ju dessutom. Själv ska jag till min söta lilla kusin, så får vi se om dom har någon majbrasa där ute ^^, hoppas ni allihopa får en underbar kväll!

ps. flåt för dåligt bloggande, har varit mycket i skolan och så har jag varit sjuk =/

me and my friends luuuve our converse!

Det var ett par till converse, men de hann åka hem (med Stina) innan fotot blev taget =)


The Last Bounce!


bild från Bounce.nu
Igår var jag och Kristin på  T h e   L a s t   b o u n c e med ja, Bounce Det var helt otroligt och hur kul som helst! Usch vad synd det var att det var 'the last' bounce. Skulle så gärna vilja se dem igen. Sjukt mycket coola steg, jag och kristin var helt lyriska på bussen när vi skulle åka hem, och nu tror jag nog att vi har inspiration till en hel dansuppvisning! Så awesome!

lite vårigare....



Ser ni den lilla förändringen? om inte, tryck f5 så ska det nog funka. Blev bara lite byte bland bilderna i headern. Men lite vårigare ska det väl bli ändå. Har åxå bytt bilder i menyn. I hope you like it =)

p s .   s y n s   b ä s t   i   F i r e f o x

blåsippor ute i backarna står...



av någon anledning blev bilderna lite suddiga när
jag laddade upp dem men ni får stå ut med det ^^

jeansshorts någon?


Jag är i behov av ett par nya jeansshorts. De som jag har är alldeles för små och borde inte få ligga kvar i garderoben XD Men är det någon som har tips på (relativt) billiga jeansshorts? Någon som har dessa från Gina tricot? Kom gärna med förslag =)

Ikväll blir det filmkväll som jag sa tidigare. Ska bli grymt kul =)

lite sent men, glad påsk iallafall!




Jag vet att det är sent och jag har inte bloggat någonting på år och dagar men jag säger ändå Glad Påsk såhär i efterhand. Både mamma och pappa haar fyllt år så det har varit fullt hus hela helgen. Och så har jag fastnat framför The sims 3 och Harry potter. Läste första boken igår (igen) och nu hoppade jag till femte (igen).

Här har det varit underbart väder några dagar, men nu har det gått tillbaka till det vanliga. Grått och tråkigt. Men snön är iallafall borta. (bilderna är någon vecka gamla)

Imorgon blir det filmkväll med Stina, Ellen och Kristin så då har jag iallafall någonting mer att se framemot =)

RSS 2.0