pink hasn't hurt anyone, right?



Imorgon ska jag på bröllop. Det är min kära moster som ska gifta sig och jag ska både fota (hjälp!) och sjunga på bröllopet. Så självklart var jag tvungen att fixa naglarna ikväll. Vad tycks? Fransk manikyr med en touch av rosa ^^ det är faktiskt mamma som lyckats få mina, annars så korta & fula naglar, att bli lite tjusigare.

Rosa glitternagellacket kommer från depend ifall någon undrar!

rent & snyggt!


r e n t   &   s n y g g t !
Eller, ja. Det är iallfall städat nu. Har ägnat dagen åt att städa mitt rum och (som ni ser) mitt skrivbord. Blev ganska bra tillslut. Mitt skrivbord var överfullt av papper, böcker, onödiga saker och ännu mera onödiga saker (typ prislappar från nya kläder och knappar som man kan få ibland om man köpt något med knappar. Det är riktigt onödigt)

Resten av dagen har jag sutiit och tittat runt på internet. Hittade en jättesnygg Burberry-väska som jag inte skulle tacka nej till. Synd bara att man inte hade typ 8 000 över. Då skulle jag lätt köpa en väska XD

Någon som kan gissa vad detta är?


N å g o n   s o m   k a n   g i s s a   v a d   d e t t a   ä r ?
Någon? Haha, okej, det är faktiskt en kaffeplanta. Min mormor och morfar har (på något sätt) skaffat sig en kaffeplanta och den har fått flera stora...bär? Iallafall, blir kaffebönor inuti.

Ganska cool om ni frågar mig =)

home sweet home


Ja, då var man hemma i Sverige igen. Försökte att hitta en fin bild på typ Colosseum, att ha istället men eftersom min kamera var så jobbig att bära omkring på, fotade jag med föräldrarnas kamera och den usb-sladden leker kurragömma. Så, ni får nöja er med en bild på pinjeträd.

Jag tror iallafall att det är det. I annat fall är det bara vanliga (något fula) träd som fanns överallt. XD

Har haft det superbra. Varmt, extremt super jätte mega varmt, men bra. ;)

Italy, here I come!


Imorgon åker jag och la famille (jag vet, det är på franska inte på italienska!) till Rom nämligen. Ska bli jättekul och tydligen ska det bli typ +36º (!!) så vi får väl se om jag överlever. Förhoppningsvis finns det väl vatten någonstans i närheten XD

Men som ni förmodligen förstår så blir det ingen bloggning under den närmsta veckan. (vi kommer hem nästa onsdag) så ni för stå ut med att titta igenom arkivet så länge!

Ciao! =D (det måste väl ändå vara italienska?)

ps. som ni förstår så kommer bliden på kartan från google maps

inte bloggpaus. inspirationspaus!


Jag tänker inte skriva att jag har haft en bloggpaus, för det har jag inte. Inte precis. Jag tänker inte heller skriva att jag tar en bloggpaus, nej, för den gången jag gör det kommer all blogginpsiration att dränka mig.
Nej, jag väljer att kalla det inspirationspaus. Jag bloggar när jag är inspirerad och har något att blogga om, annar bloggar jag inte. Därför är mina uppdateringar hur udda som helst. Vissa veckor updaterar jag jättemycket, andra inget alls.

Den närmaste tiden har varit så. Den har varit full av utflykter, badtider och titta-på-moln-stunder.
Och därför har jag inte brytt mig om att blogga, mina kompisar betyder så oerhört mycket för mig. Och just nu är det för deras skull jag bloggar. För att de ska kunna följa mitt nya liv när vi alla skiljs till olika gymnasier. Ni andra som läser, ni är en stor extra bonus som jag bara njuter av =)

Så där har ni det, min bloggfilosofi!

RSS 2.0