onsdag igen...


o n s d a g   i g e n . .  .
Äntligen fick jag ta på mig min stickade halsduk och min vinterjacka! Jag vet att nästan alla älskar sommaren men jag är nog en höst/vinter tjej. Jag gillar att ha stora mysiga halsdukar eller stickade tröjor på mig. Har ni haft samma höstkyla som jag? Hörde att det kanske skulle bli minusgrader på fredag!(?)

Ha en bra onsdags kväll (och eftermiddag)

mina nya skor...


Här kommer en bild på mina nya skor. Inte världens bästa men jag hade inte tålamod att ta några till XD

magic...


kanske inte världens bästa men ändå lite häftig...

lördag...


l ö r d a g . . .

Idag har hela familjen varit i örebro och shoppat lite. Själv köpte jag en kjol och ett par nya skor (once in a life time) Jag köper nämligen aldrig skor, jag är ingen skomänniska faktiskt. Tänkte lägga upp en bild på dem lite senare. Men så köpte jag något mer, nämligen en burk med Ben & Jerry's, så nu har jag suttit och ätit en massa glass.

Nu ska jag ta och svara på massvis med kommentarer och sen ska jag hjälpa till med kvällsmaten!
ha en supermysig lördagskväll!

städar...


tänk vad praktiskt om man kunde göra flera saker samtidigt...


ledig...

l e d i g . . .
japp, idag är jag ledig för att det är studiedag! Woho! Tyvärr får jag inte riktigt njuta av min ledighet då jag måste städa mitt rum, men förhoppningsvis går det nog ganska fort.

Får så många underbara kommentarer om min design att jag nog bara gör den lite mer höstig, lite mer orange och kanske byter ut någon bild. Kul att ni gillar den så =)

Nu ska jag fortsätta att dammsuga på mitt rum.

skola igen...


(sitter vid den stora datorn så ni får nöja er med en gammal bild ^^,)

s k o l a   i g e n . . .
Idag pallrade jag mig iväg till skolan igen, det var faktiskt ganska skönt att var atillbaka. Man missar så extremt mycket om man är sjuk nu i nian (likadant var det i sjuan och åttan åxå) så man vill aldrig vara sjuk, speciellt inte flera dagar.

Imorron är sista dagen för veckan för på fredag är det studiedag (=D) så det blir en riktig långhelg. Men det tycker jag nog att vi förtjänar.


ha en supermysig ondsdagskväll!

sjuk...

Hur kommer det sig att det aldrig är något bra på tv när man är sjuk? Det är jämt massa repriser och tv-shop. Som tur är hade jag lånat x-men filmerna av stina så nu har jag kollat igenom tre av dem. Bara den sista kvar dårå.

Tänkte börja knåpa lite på en ny, lite höstigare design. Blev så inspirerad när jag gjorde min dator till en fall-edition. Har ni några idéer? Färger, mönster? allt är välkommet.  kommentera gärna vilken av de gråa färgerna ni gillar bäst, det kan bli en av dem, men det är inte säkert.


stina...


söt kompis på skrivbordet...


Är det bara jag som blev väldigt kär i den här söta lilla kompisen? Finns på bluebox och kostar 189kr.

fotorunda...

Igår var jag på fotorunda med Stina. Vi tog mopparna och åkte runt på en massa småvägar och tog en massa kort. (Vi var lediga igår eftersom vi var i skolan i lördags) Så nu kommer lite bilder.






on the wall...


foto: Stina
modell: Jag

bjussar på en bild på mig själv ^^,


emma...



pappa sprang lasse-maja-loppet igår och vi var där och hejade på honom. Min söta lilla kusin emma ville dock inte vara med på kort (men jag tog några jättefina iallafall ;) ) Här är en som jag tycker jättemycket om, även fast man inte ser hennes ansikte.   w h a t   d o   y o u   t h i n k ? 

fredag...

Blir ett bildlöst, lite tråkigt inlägg just nu. Imorgon blir det att gå upp tidigt då vi har öppet hus och föreningsmässa på skolan. Min klass ska sälj hamburgare så ni som kommer får ta och köpa hambugare av 9A!!! Ellen och jag fikc i uppdrag att göra en prisskylt (ser lite töntigt ut med bara två priser, hamburgare och dricka) och den kommer förmodligen att bli skitsnygg.

ha en superbra fredag!

torsdag...



Har kommit hem från cyklingen och precis som jag trodde höll Stina och Ellen mig på bra humör, fast de ville säkert slå mig, för jag tränade på att vara positiv (och det blev nog lite mycket ett tag XD) eftersom jag alltid är så pessimistisk.

Ha en bra torsdag och för att vara posivit, det är fredag imorron ;)

dålig bloggning...


Såg precis att det var ett tag sen jag faktiskt skrev något. Har mest blivit en massa bilder, men ni kanske gillar det åxå?

Alldeles strax ska jag iväg till dansen för att dansa (självklart!) och lämna in lite bilder som jag tog när vi var i göteborg. Ska bli kul at få se de andras bilder (fast jag ser förmodligen ut som en  u t o m j o r d i n g  på alla deras kort också XD).

Imorgon ska vi cykla klassikern i skolan. Dvs. 5 mil på 3 timmar. Kan säga att det är überjobbigt. Men som tur är ska jag cykla med Stina och Ellen så de kanske kan hålla mitt humör uppe. Ikväll ska jag alltså försöka hinna baka muffins att ta med mig imorgon på den "lilla" cykelturen. Och så måste jag leta rätt på en hjälm. Japp, även fast vi har fyllt 15 nästan hela klassen måste vi alltså ha hjälm på oss =S och ingen mp3 heller.

Nu ska jag ta en macka och dra iväg till dansen. Ha det bäst!


another side of the garden...



tänkte bryta den rosa trenden som jag insåg att jag hade. Det var väldigt mycket rosa blommor. XD

fall is on it's way...



j a p p ,   h ö s t e n   ä r   v e r k l i g e n   p å   v ä g . . .

larv på upptäcksfärd...



haha, den blev helt chockad när bordet, som den kröp på, tog slut. Då fick sockertoppen (alias. lillasyster) rycka in som räddningsaktion.


handmade love-armband + ett nit-inspirerat




jag åt...


. . . v i n d r u v o r !
 Ja, det var faktiskt mormor-och-morfar-odlade vindruvor. De har en härlig vindruvsranka(?) som täcker hela taket på deras uteplats och just nu är det massor med små söta vindruvor som hänger ner ovanför utemöblerna. Fast jag ska erkänna att det ser ut som blåbär på klase (Det var många som gissade på blåblär ^^,) 

Ikväll tänkte vi förmodligen åka till sommarstugan en sista gång innan vintern och det betyder inget internet = ingen uppdatering. Dock kommer vi hem på söndag igen för då ska jag och Stina och kanske Ellen åka och shoppa!

ps. det är samma vindruvsbild som i inlägget innan.

just nu äter jag...



ja, vad äter jag för något?


rosa ros...



det blir mycket rosa nu märker jag ^^,

läor,läxor,läxor...

l ä x o r , l ä x o r , l ä x o r . . .
den här veckan har vi en läxa varje dag, fast idag hade vi ingen läxa uatn ett prov. På Napoleon. Vem bryr sig om honom? Han är ju död. Iallafall, nu ska jag läsa på lite på engelskaläxan innan jag svarar på alla era underbara kommentarer =D

varm i höst...

  
v a r m   i   h ö s t . . .
Denna kappa eller jacka skulle jag inte säga nej till. Shoppas på h&m för 799:- resp. 299:-


RSS 2.0