C'est un gâteau français


Nu var det ett tag sen men jag tänkte ändå att jag skulle visa de här supergoda små...bakelserna? kakorna? Whatever. De är hur goda som helt.
Det är nämligen små franska macarons. Någon som har testat? De finns i massa olika smaker så det finns nog någon för alla skulle jag tro.

Okej, de på bilden är inte de tjusigaste världen har skådat men det var faktiskt första gången jag gjorde dem själv. Jag hade pistage, choklad och hallon smak.

För er som inte har provsmakat, tänk er en blandning mellan biskvi-botten och maräng, med smörkräm med smak emellan. Föreställer ni er? Kan ni förstå hur gott det är?

only whisper's can tell...


purple rain


Idag, av alla dagar,  lyckades jag hitta ett par stövlar! Själv brukar jag aldrig använda stövlar (för jag tycker att de är så fula) men så gick jag in på Granngården och så ser jag de här, söta lila stövlarna. Är det inte alltid så, när man minst anar det hittar man något man verkligen behöver? Så nu får gärna hösten komma. Jag är förberedd för allt! ...
...nästan

hmm, vet inte varför men en av bilderna blev mycket mörkare än de andra och de blev lite väl konstiga färger, men det blev så när jag laddade upp bilden. Hoppas ni överlever ändå =)

it's just another beautiful day

Eller, ja, beautiful vet jag inte. Det började ösregna den korta biten vi skulle gå till tågstationen, och när vi kom fram slutade det. Såklart!

Så, tänkte att jag skulle visa en av bilderna jag tog när jag var ute och fotade med min kusin lina (för flera veckor sen!), så vad tycker ni om den?

åse is back!


Okej, jag har bestämt mig för att fortsätta blogga. Woho! Har saknat det så fruktansvärt mycket och det känns så tråkigt när bilderna bara ligger på hårddisken til ingen nytta. (Plus att jag fått lite skäll av mina kompisar för att jag inte uppdaterat XD) Så, jag ska försöka att fortsätta blogga, så bra jag kan =)


haha, jättesnygg bild, men just nu skriver jag på mammas dator så jag har inga bilder gär ^^Ni får nöja er så, sålänge ;)

RSS 2.0