2 dagar kvar tills...



... jag fyller år! woho! Vi skulle ha haft släkten här ikväll men vi har varit sjuka fram och tillbaka hela veckan så vi var tvungna att skjuta på det. Inte bara att jag snart fyller år, det är sportlov åxå! Imorgon ska vi åka till Romme och åka skidor med Ida och Moa och en familj till. Ska bli hur kul som helst, om vi nu lyckas hålla oss friska.

I brist på andra bilder blev det lite pizza bilder, men förhoppningsvis kommer jag att ta lite bilder imorgon ;)

Ha en underbar fredagskväll och en trevlig lördag! (Hinnor nog inte blogga imorgon)

me like


usch, det har varit jättedålig uppdatering här på bloggen den senaste veckan men jag har helt enkelt inte orkat. Det har varit allt från franskatfon med franskgruppen (Det var faktiskt väldigt kul) till sena repetitioner med dansen. Vi hade en uppvisning idag på förmiddagen så jag hade turen att få vara ledig från skolan. Syrran var iallafall väldigt imponerad av dansen (hennes klass var och tittade på oss) Imorgon blir det en show för allmänheten.

Men iallafall, vi släpper det för tillfället och pratar om något roligare! Den här underbara tröjan hittade jag på Ginatricot's hemsida. Skulle inte sitta helt fel. Me like a lot!

Ha en superbra fredag! =)

where did the sun go?


igår hade vi såhär vackert väder. Det var helt underbart och soligt. Men idag när vi skulle ha friluftsdag var det ju självklart molnigt och svinkallt. Jaja, det är väl lagen-om-alltings-jävlighet antar jag.

rosetter och kedjor

Jag vet att det är alla hjärtans dag idag, och därför tänkte jag önska er alla en glad Alla-hjärtans-dag! Men tyvärr så hade jag ingen bild på något hjärta så det får bli en bild på mitt nyinhandlade halsband =)

Var i örebro igår tillsammans med mamma, lillsyrran och moster Linda som kom och mötte oss. Hittade faktiskt nästan allt som jag behövde plus lite smått och gott (som jag visserligen inte behövde, men,men) Bland annat så hittade jag detta supersöta halsband på BikBok. Tyvärr så tillhörde det smått-och-gott-kategorin... Jaja.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!

pärlor...

Min dator (eller blogg.se) hatar mig just nu. Det är meningen att det ska bli ett "prickmönster" på bilden, om ni förstår vad jag menar, men självklart så blir det ju inte det!!! Är det någon som har en aning om varför?

Har stått och sålt bröd med Ellen utanför Ica i nästan två timmar, och det skulle inte förvåna mig om mina fötter har förfrusit. Satan, vad kallt det var. Och inte så mycket fick vi sålt heller... Usch,usch, det är tur att det är fredag iallafall. Min favoritdag på veckan =)

Kul att så många gillade brownie-receptet, det är riktigt gott kan jag lova! Om jag bakar något annat som ser mumsigt ut är det bara att fråga om ni är nyfikna.

Ha nu en riktigt bra fredagskväll!

 


mitt brownie recept =)


Det var många som undrade vad jag hade för recept till mina brownies, så då tänkte jag att det enklaste är ju att lägga upp receptet här på bloggen. Efter en hel dags dansande skulle det faktiskt vara riktigt gott med en brownie (synd bara att alla mina är slut XD)

90 g mörk choklad
125 g smör/margarin
2 dl vetemjöl
1/3 dl kakao
4 dl farinsocker (viktigt att det är farin och inte vanligt strösocker)
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 ägg
(300 g hackade nötter)


1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält chokladen och smöret över vattenbad (går lika bra i micron) och ta sedan bort skålen från värmen.

2. Sikta mjöl, kakao, bakpulver och salt i en egen skål.

3. Vispa ägg i en tredje skål. Blanda i sockret och rör så att det precis har blandats

4. Blanda i den smälta chokladen och mjölblandningen (nötterna) och rör tills inget mjöl syns.

5. Häll smeten i en liten plåt med bakplåtspapper i botten. Grädda i 25 min.

KLART!

Hoppas ni förståd, och om något låter konstigt är det bara att fråga =)

Bon´A Parte...

linnen från Bon´A Parte

Är fortfarande på jakt efter kläder till vårgarderoben och dessa skulle definitivt få en plats. Det finns så mycket som jag skulle vilja beställa från Bon´A Parte, synd bara att inte pengarna räcker ^^

Lite dålig kvalité på bilderna men det var det redan från början så det fanns inget jag kunde göra!

Imorgon är det nationella provet i svenska, läsförståelse-delen. Är grymt nervös över det så det blir nog inte så mycket sova inatt =S

ny design...



kan ni se den nya designen?
Själv så kan jag inte se den i firefox men i explorer. Vill gärna vet a om ni kan se dem och vad ni tycker om den =)

UPDATE: Om ni inte kan se den, tryck f5, då kommer den förhoppningsvis att visas =)

får jag bjuda på en brownie?



Ja, kanske inte fysiskt, men jag skickar en bit till er var genom datorn XD Dessa brownis bakade jag igår och de är hur goda som helst! Själv älskar jag brownies. Någon mer som har ätit eller kanske bakat själv? Blev lite ålig bildkvalite eftersom jag var tvungen attt använda kompaktkameran...

Igår simmade jag med Sofie. Vi gick hela vägen till badhuset och jag kände mig hur hurtig som helst. Vi simmade i typ en timme och sen åkte vi hem. Det måste vi definitivt göra om =)
Synd bara att jag är så förkyld att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så det gjorde förstås att jag blev lite handikappad.

Ha en superbra fredagskväll allihopa!

tjuvtitt...


En liten tjuvtitt på den kommande designen. den är inte riktigt klar än men den är på god väg. =)

sjuk och allmänt virrig...


s j u k   o c h   a l l m ä n t   v i r r i g . . .
Idag är jag hemma och är sjuk. Inte kul alls. Näsan rinner, huvudet värker och jag är allmänt hängig. Usch,usch,usch. Jag håller tummarna för att jag blir bättre snart, det är ju aldrig roligt att vara sjuk =/

Ute är det nästan snöstorm. En kompis ringde och berättade att de satt fast i snöstormen så de var tvugna att vända. Jag kan säga att jag är ganska glad att jag är inne XD

Håller åxå på och försöker att göra en design. Jag vet att det inte var längesen jag bytte men jag gillar den inte, den är bara tillfällig för jag ville inte ha kvar juldesignen... tips och ideer är alltid välkomna!

vinterdag...



Bjussar på en bild från i lördags då familjen åkte skridskor tillsammans med Py's familj och några flera. Det var jättekul (även fast varken jag eller py åkte skridskor XD) Det var 3 dm tjock is! Så det var iallafall ingen risk att man skulle ramla i.  Självklart hade vi åxå med oss varm choklad och sprutgrädde -ni vet sån där grädde på burk-.

RSS 2.0