God jul! ...lite senare


haha, ja jag kan inte precis säga att jag har varit aktiv med mitt bloggande, det kan jag inte. Men jag försöker, och det är väl alltid tanken som räknas eller? Jag hoppas alla har haft en underbar jul hittills och att den fortsätter likadant. Just nu håller jag på att skriva ut en massa foton att ha i mina nya fotoramar. Så nu ska här fotas och sättas upp på väggen :) Alltid lika kul!

God jul och Gott nytt år people!

lucia everybody!

bild från google
Jaha, då var det halvvägs till julafton då. Usch, känns som att tiden har gått alldeles för fort. =S
Är det någon av er som haft turen att få se något luciatåg? I skolan var det stans lucia som kom och sjöng så det var inte det största luciatåget jag sett, men det var stämningsfullt för det.

Nu har jag härliga två utvärderingar, en labbrapport och förberedelser inför torsdagens julspex som väntar på mig.

något att dricka?


n å g o t   a t t   d r i c k a ?
Ja, gärna för mig! Framför mig står just nu en rykande kopp med chai te, och det säger jag inte nej till.
Har faktiskt slagit in första julklapparna för i år (woho!) och hunnit köpa några till (och kanske...kanske det blev lite godis också. Men det var ju faktiskt julmarknad, ja jag skyller på det...) så nu hoppas jag att det inte blir sådana där tråkia panik i sista-minuten-paket.

Inser att jag har tappat lite av min blogg...kreativitet? Nej, inte riktigt det ordet jag söker, vad jag menar är att det var svårare att skriva för att det var så himla längesen, men nu ska jag försöka komma tillbaka igen :)

pearls for...girls?


p e a r l s   f o r . . . g i r l s ?
för tillfället fullkomligt älskar jag mitt pärlhalsband. Jag har det i princip varje dag så jag borde kanske börja variera mig snart x'D Men det är bara det att det genast förvandlar hela outfiten från vardagligt till något lite extra ;)

litet tips såhär på fredagskvällen

RSS 2.0