randigtavatarochjag


Nägon slags dagensoutfit/nyinköpt XD

Den här helgen är helt galen! Massor med läxor och dansuppvisningar. Därför har jag inte uppdaterat. Igår var jag och dansade från kl 10 med alla repetitioner. Sen var det dansuppvisning kl 14 och sen var det hem igen. Idag är det två dansuppvisningar och läxor som ska göras =/

Men i fredags följde jag med mamma och lillasyster när de skulle snabbshoppa avslutningskläder till systeryster. Hittade den söta puderrosa-randiga tröjan och avatar. Älskar den! Har älskat den sen vi såg den på bio =)

alla älskar randigt...


...eller, jag gör iallafall XD

...Vanilla Twilight...

Tjejen utan kameran blir det nu. Har helt enkelt inte haft tid för min bästa kompis kameran de senaste dagarna XD Men istället så bjussar jag på en av mina nya favoritlåtar! Har plågat mina kompisar med hur bra den är men jag har inte haft chans att spela den för dem. Så nu spelar jag den för er allihopa =D


älskade converse


Jag kan inte leva med dem, jag kan inte leva utan dem. Hur går det ihop??
Bjussar på en bild av mina underbart babyrosa converse ^^ (stavas det så?)

Idag har vi haft friluftsdag med skolan. Eller ja, vi har gått Klassikern. Hur jobbigt som helst! Det är typ 2,3 mil eller något sådant. Jättelångt! Men tänk positivt, jag blev nog liiiiiiiiite brunare iallafall =D

Burberry is my summer passion



Oj, vad mycket bloggning det blev idag då. Men det blir ni väl bara glada för? Lova att ni blir bättre på att kommentera?! då blir det nog ännu mer bloggning!

B u r b e r r y   i s   m y   s u m m e r   p a s s i o n
Här ser ni hur min sommar kommer att...lukta? XD Iallafall, jag älskar Burberrys alla parfymer och nu blev det denna sommar edition. Den luktar helt underbart. Varmt, somrigt och blommigt. Precis så som jag vill lukta =)
Den finns att köpa HÄR om ni är intresserade.

someplace else...


S o m e p l a c e   e l s e . . .
Bild från bussen påväg till flygplatsen. Den 6½ timmes långa resan var ganska tråkig i början då alla förutom jag sov XD men då var det ju bra att en av mina bästisar var vaken (kameran alltså)

goodiebag...

Jag är med och tävlar om en somrig goodiebag hos Linda! Håll nu tummarna för mig allihopa =)


hmm, undrar vad det kan vara för något...

photo de France...

Fransk bildbomb! En bild säger mer än tusen ord har jag hört...


Ellen och jag påväg till frankrike med humöret på topp! (ignorera mitt smått, udda utryck XD)


Uppe vid Sacre Coeur


Gustav fick lite nya komspiar (okej, kanske, bara kanske, på grund av att vi tvingade dit honom...)


Vi var högst uppe i Eiffeltornet


Kusinfoto! Lina till höger =D


Crossiant med choklad. Übergott!

Okej, det var bara några få av alla de 468 (på ett ungefär) bilderna som jag tog! Vi var världens mest underbara gäng och jag önskar att vi hade stannat där ännu längre.
Förmodligen kommer en till bildbomb à la France snart, då kanske med lite större bilder =)


två dagar...

Ja, då var det två dagar kvar tills jag åker till frankrike! Woah! Jag är jättenervös fortfarande. Haha, fast jag har ju varit det i princip hela veckan.

Känner mig lite skyldig till attj ag inte har updaterat bloggen. Får se hur det blir med det. Det är kul att kunna updatera någon gång ibland, när man känner för det och inte har någon press på sig. Ni får helt enkelt kika in med jämna mellanrum och se om jag har updaterat =)

tråkigt bildlöst inlägg, men jag kände att jag ville updatera bara

one week...


O n e   w e e k . . .
Ja, idag är det exakt en vecka tills jag åker till frankrike! Hur spännande låter inte det? Frankrike, Paris, Eiffeltornet, triumfbågen, erkänn att ni blir lite avundsjuka? Lite iallafall? Själv börjar jag bli riktigt nervös, på ett bra sätt såklart. Ska bli kul då jag åker med en massa kompisar (dvs. Franskagruppen) så Ellen kommer att följa med, och Lina. Och självklart massa andra härliga människor =)

Blir nästan inget bloggande nu, sista terminen i nian. Det har varit massor med nationella prov (i fysik bla. =S), vanliga prov och massvis med läxor. Släng på några timmar dans varje kväll och du har min vecka. Ja, ni ser, det finns inte så mycket tid över till varken sovande eller bloggande. Hoppas ni förstår =)

RSS 2.0