light...


skohorn...

Cindy skohorn

Hittade de här urcoola skohornen hos home sweet home. Jag vet att jag sa i förra inlägget att jag är en väskperson (och det är jag) men inte skulle det vara helt fel att ha ett par sånna här stå bland skorna i hallen?

bags...



jag är en väskmänniska ska jag säga. Hellre än väska en ett par skor ^^, Här är mina tre favoriter för tillfället!

Ni har väl inte glömt bort klockan?


Inatt skulle vi ju vrida tillbaka klockan en timme. Ingen som har missat det hoppas jag?


höstlov!

,
lite gula löv får inleda höstlovet =)


fredag...


f r e d a g . . .
äntligen fredag,  äntligen lov!
Tyvärr har jag ganska mycket som jag måste göra på lovet, en prao-uppsats, en bokrecension(eller iallafall läsa så jag har något at recensera) och sälja kryddor. Vi i franska-gruppen ska nämligen åka till frankrike i maj-juni någon gång. Ska bli superkul, vår franska-grupp är inte så stor så vi ska åka med några från en annan skola som åxå har franska =D

Ska ni göra något kul på lovet? Förmodligen blir det lite bättre uppdatering på bloggen då (kommer att lägga ut  halloween-tips så att ni kan fixa världens bästa halloween ^^,) och förmodligen kommer jag att finjustera den nya designen, det är lite grann kvar att göra.


haha, inser att bilden blev vääädligt stor, men ni får väl överleva XD

konsten att välja rätt...


lite taskig kvalite men det blev motljus XD

så vad väljer ni, Mandarin, apelsin eller grape?

ny design, seg blogg

satt hur länge som helst igår och försökte få till den nya designen, det blev inte som jag hade tänkt mig och det är mcket kvar men ni kanske förstår ungefär hur den ska se ut.


Ska snart iväg och dansa och det blir inte så mycket uppdatering, prioriterar mycket annat just nu.
lovar att återkomma så fort jag har tid (har ju lov nästa vecka så ;))

kokosnöt...


k o k o s n ö t . . .

Syrran hade Hawaii-fest i helgen och då var vi ju självklart tvungna(?) att köpa massor med exotiskt frukt. Bland annat kokos. Det var faktiskt rätt gott, smakade som kokos och hade en konsistens av....något konstigt XD Någon annan som har provat?

ny design är påväg...jag lovar!

fall is on it's way...


lite höstlöv nu när kylan har kommit...

...


. . .
Sitter i köket med en kopp varm choklad och ett par stickade sockor(?) på fötterna. Är det bara hos mig som kylan har kommit helt plötsligt? Mysigt är det, iallafall om man är rejält påklädd (det är ingen höjdare att cykla i jeanstights kan jag säga er!). Imorgon är det äntligen fredag, men då ska jag stå och sälja bröd för dansen, så ingen vila där inte. Därför har jag och Lina bakat muffins idag. Tack för hjälpen!

Ska försöka knåpa ihop en ny design. Har börjat på en men den är alldeles för vintrig och sen när jag skulle göra en höstig så blev den alldeles rörig och simpel. Ja, ni förstår mitt dilemma, slut på fantasin. Ge mig lite förslag snälla ni.

höst...


h ö s t . . .
Ja, idag kände jag verkligen att det var höst. Det var kallt och kyligt hela dagen verkligen! Fast det är helt okej, jag gillar hösten. (haha, men det har jag väl skrivit hundra gånger redan XD)

På So:n ska vi arbeta med religion och min grupp valde att arbeta med Wicca. Har ni hört talas om det någon gång? Nej, inte vi eller våran lärare heller, men det verkar hur coolt som helst. Det är en religion om häxor och sånt. Efter att vi har forskat om det ska vi spela upp en scen i en Wiccans liv. Haha, vi får väl se vad det blir för något.


söndag...

söndag...
Har inte haft en enda minut över på hela veckan så därav den dåliga bloggningen och inga svar på era kommentarer. Nu har jag dock svarat på varenda en (hoppas jag) av era kommentarer.

Idag hade jag laddat som tusan för att gå ut och ta massa fina höstkort och vad händer då, jo, självklart så regnar det! Typiskt mig, jag ska alltid välja fel dag. Igår sken solen och fåglarna kvittrade (okej kanske inte precis men ni förstår vad jag menar), och idag, när jag väl har tid att ta kort, ja då är det hur dåligt väder som helst! Så medans jag inväntar det fina vädret får jag väl ta och  plugga lite inför alla prov i veckan och kanske köra ett filmmaraton.

Längtar tills denna filmen kommer ut! Är jag ensam om det?


i stockholm...

i   s t o c k h o l m . . .
Varning för tråkigt inlägg!
Just nu sitter jag i Stockholm och bloggar. Jag har haft det jättebra hittills men jag hoppas att det blir ännu bättre =)

Jag har tyvärr inte tid att svara på era kommentarer så det gör jag i helgen, när jag har kommit hem (förmodligen) Tänkte bara uppdatera er om att jag fortfarande lever! hihi ;)


here i come...


h e r e   i   c o m e . . .
Resväskan är packad, kameran laddad och naglarna nymålade. Japp, om ca en timme åker jag iväg till Stockholm för att praoa! Det ska bli jättekul samtidigt som jag är jättenervös. Eftersom jag ska bo hos ett par kompisar till mamma och pappa kan jag inte garantera att jag har tillgång till internet så det kanske inte blir någon bloggning på hela veckan, men jag ska göra vad jag kan ;)

Flåt att jag inte har svarat på era kommentarer men jag har inte haft tid för bloggen nu i helgen. Har både dansat, försökt att leta reda på kläder jag ska ha med mig och städat lite på mitt urm. Ja, ni förstår nog.

Hoppas allihopa får en jättebra vecka (särskilt mina söta klasskompisar som åxå ska praoa nu!) 

Ben & Jerry's


n å g o n   s o m   b l i r   l i t e   s m å t t   a v u n d s j u k ?   ^ ^ ,

Har precis ätit Ben & Jerry's Half baked. I vanliga fall tycker jag inte om chokladglass fast i denna var det ju faktiskt både brownies, kakdeg och vaniljglass åxå. Tummen upp för denna ;)

På söndag åker jag till stockholm för att praoa (nästa vecka dårå) så då blir det nog kanske lite dåligt med uppdatering (Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet nämligen) men jag lovar att kameran följer med.

Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni kommer att ha en superbra fredagskväll!

i backspegeln...


Lånade idén från Stina. Tyckte att bilden blev riktigt cool =)

RSS 2.0