vårkänslor hos gina tricot



Åååååh, nu längtar jag till våren! Tittade lite på Ginatricot's hemsida och då hittade jag dessa underbara tröjor. Älskar färgerna, knapparna, modellen, allt! Särskilt den aprikosa, så somrig. Hur snyggt skulle det inte vara med ett par jeansshorts, flip-flops och brunbrända ben?

fredag!

Då var det äntligen fredag igen. Är det bara jag som älskar fredagar? Man går i skolan men ändå så är det så härligt med fredagar. Man vet att man har sovmorgon imorron och att man kan vara uppe -nästan- så länge man vill. Man får äta godis -iallafall hemma hos oss- även fast det är vardag. Det är liksom någonstans mellan vardag och helg. Jaja, ni fattar,  j a g   ä l s k a r   f r e d a g a r !

Har inte blivit så mycket bloggande eftersom jag har så mycket. På söndag är sista dagen för gymnasievalet och jag har haft världens ångest över vad jag ska välja, men jag tror att allting har rett ut sig nu. Är det några fler som ska söka till gymnasiet nu?

Stina var tillbaka i skolan idag, lagom till filmgalan med filmer som alla nior har gjort. Båda grupperna i min klass vann priser och min grupp var nominerade i nästan alla kategorier. Superkul!

Ha en bra fredagskväll alla!

origamiblomma


O r i g a m i b l o m m a 
Hittade en instruktion på en söt liten origamiblomma gjord utav post-it lappar igår.(djälvklart var jag tvungen att testa eftersom jag älskar att pyssla.) Vi hade ljusgröna hemma men det blir nog jättesnyggt med gula åxå. Visserligen gillade jag den gröna färgen. Kan tänka mig att det är riktigt snyggt att göra med mönstrat papper.

Beskrivningen hittar ni här

Känns som om jag måste starta en ny kategori med namnet 'pyssel'. Har blivit mycket av det den sista tiden =)

söndag igen...

Varför går helgerna så otroligt super jättefort? Det har jag aldrig riktigt fattat, varför man går och lägger sig på fredagskvllen och vaknar på söndagsmorgonen...

Hoppas att ni allihopa har haft en jättebra helg och att alla är redo för den kommande veckan =)

does someone live without music?



Har stått och bakat i nästan en timme för att hinna med allting innan imorgon. Franskan ska stå och sälja (igen!) men som tur är så behöver jag bara baka den här gången. Även om jag älskar att baka så blir det lite tröttsamt. Om jag inte bakar till franskan så bakar jag till dansen, så varje helg går åt till att baka =S

Imorgon ska vi iväg till charmtrollet i Fjugesta för att vara barnvakt så då vet jag inte om jag hinner uppdatera. Har laddat in massor med musik i min iPod så då känns nog inte bilresan så lång heller. (tar ca. 50 min så det är ju inte jättelångt i annat fall heller).

Ha en superbra torsdagskväll och hörrni,   i m o r g o n   ä r   d e t   f r e d a g   = )

frukt och grönt och ...


Måste erkänna at jag är väldigt stolt över dessa frukter som jag lyckades åstakomma i Illustrator. Det var första gången som jag jobbat i det och åååååååå, nu vill jag ha det på min dator! Det var ju hur kul som helst! Något svårt men det lär man sig nog (tur att jag fyller år snart ^^)

Idag har jag varit på ett gymnasium i Eskilstuna för att "prova - på" innan gymnasie-valet. (det var där jag fick prova Illustrator) annars har jag inte gjort så mycket. Lyckades knåpa ihop en köttfärssås medans pappa gjorde pasta.

H a r   n i   h a f t   e n   b r a   s t a r t   p å   v e c k a n  ?

...


... (ännu en av mina fantastiska rubriker)
Är precis hemkommen från lillkusinen i Fjugesta. Det lilla charmtrollet blev överlycklig när jag lät henne ta några kort -med det menar jag att jag höll i kameran och hon fick trycka på knappen som tar kort XD, men hon var lika glad för det. Nu har jag åxå gått igenom hela mitt förråd med barnsånger som jag kan så jag får försöka leta upp några nya tills på fredag då vi ska vara barnvakt åt sötnöten.

Har åxå fått reda på att Stina har åkt in på sjukhuset. Bara så att du vet stina så är alla jätteoroliga för dej och eftersom vi inte kan få tag på dej på något annat vis skriver jag det här ^^ bli bättre snart!

I still like everything that sparkles...

I   s t i l l   l i k e   e v e r y t h i n g   t h a t   s p a r k l e s . . .
En hel vecka i skolan har redan gått. Hmm, inte för att den gick särskilt fort, den gick sådär liiiite för sakta. Jag läste igenom lite gamla inlägg från min gamla blogg. Och då upptäckte jag att jag inte alls är lika duktig på att skriva som förut! Så det får vi ta och ändra på.

Jag älskar fortfarande allting som glittrar (om ni inte förstod det på  rubriken menar jag). Hittade det här glittriga...puder tror jag att  det är. Det står bara att man kan ha det i håret, ansiktet eller liknande. Men jag älskar det ändå! Finns att köpa hos eleven.se (som ni ser på bilden XD)

Har ni några planer inför helgen? Själv ska jag på öppet hus och till kusinen i Örebro. Nej förlåt, i fjugesta.

önske-outfit



Såhär skulle jag definitivt vilja se ut imorgon. Tyvärr så har jag varken en sådan sjal eller ett par liknande strumpbyxor, men jag får prova att göra en variant på plagg jag har hemma. (och kanske snart åka iväg på en shoppingtur?)

Lillsyrran och pappa har precis kommit tillbaka efter sin skidsemester. Svampbob i bakgrunden och pappa som springer omkring och packar upp (syrran var ju självklart tvungen att titta ikapp alla avsnitt hon missat XD) men det är så det ska vara. =)

Gillar ni nya designen? Har den kommit på plats? Vet inte om det är min dator eller blogg.se som är segt. Säg gärna till om något ser konstigt ut.

i like things that sparkles


Inte världens bästa bilder men ni förstår iallafall principen. Gjorde ett hjärta och en liten...krusilur att sätta i blomkrukorna. Virad ståltråd med pärlor. Inte svårare än så =) Jag gillar när det glittrar!

superrea - me like!


Jag brukar aldrig beställa saker från internet men när jag var inne på Yves Rocher's hemsida igår blev jag helt paff. Har tänkt skicka efter lite grejer därifrån och nu har de världens superrea! Flera produkter för 10:- 15:- 20:- och special erbjudanden (som typ 2 make-up saker för 80) Jag tycker definitivt att ni ska kika in för man kan verkligen göra fynd. Och handlar man över 150:- så får man fri frakt (och det var ju inte så svårt att göra XD) Klicka här för att komma till sidan.

min eftermiddag...


min eftermiddag består av mys framför brasan. Pappa och lillsyrran har åkt iväg på miniskidsemester med syrrans kompis och hennes pappa så nu är det bara mamma och jag hemma.

Eftersom det är sista dagen (kvällen) innan skolan börjar igen ska jag bara göra ingenting och verkligen känna mig ledig =)

after rain comes sunshine...


bild från min gamla blogg, därav den annorlunda signaturen ^^,

my room...


Tänkte dela med mig av lite inspiration. Om nu någon kan bli inspirerad av mig och mina bilder ^^, Detta är ialafall ifrån mitt rum.

mina händer är beroende....


m i n a   h ä n d e r   ä r   b e r o e n d e . . .
Fick den här handkrämen av mamma för några dagar sen och jag bara älskar den! Händerna blir supermjuka och lena och man behöver inte alls smörja in händerna lika ofta. Heter Hemp dock så man undrar ju vad som finns i den XD men den luktar otroligt gott (en aning mint) och är ganska dryg så man behöver inte alls mycket. Kika in hos The Body Shop om ni vill köpa en egen.

pyssel,pyssel...


p y s s e l ,   p y s s e l . . .
Jag har känt mig lite mer kreativ än vanligt den senaste tiden och har pysslat så fort jag har fått tillfälle. Till exempel så fick mina gamla blomkrukor agera pyssel-föremål, så nu har de fått ett sött litet snöre och lite pärlor på sig. Super lätt att göra och visst blev det ganska fint?

Harry Potter and the deathly hallows trailer


Jag tror att jag döööör! Längtar så himla mkt tills den här filmen har premiär!

2 januari

Nu var det andra januari. Har försökt ett bra tag att få ihop ett snyggt kollage på mina julklappar men det skiter sig hela tiden och blir jättefult, just nu är jag inte på humör heller så...

Håller på och läser Genom dina ögon, som jag fick låna av Stina för ett tag sen. Den var väldigt konstig och svår att förstå i början men nu är den hur bra som helst. Rekommenderar den starkt =) Visserligen har de hur konstiga namn som helst, typ Himmelsblå och Korsar djupa vatten (nej, jag skojar inte, de heter faktiskt så!) men jag har läst oavbrutet sedan igår. Så nu är det inte mycket kvar. Tack stina!

tråkigt inlägg men som sagt har jag ingen ork eller energi över till bloggen just nu...

gott nytt år alla där ute!



Nu var det nytt år. Första januari 2010. Det låter så himla fel med 2010 tycker jag. Men man vänjer väl sig. Eftersom att det snöade igår så ville min kära kamera  ta kort på snöflingorna istället för på fyrverkerierna så det blev inga bra kort.

Det har varit dålig uppdatering för att jag inte har haft tid och prioriterat andra saker. Men precis som mina bloggande vänner har sagt så ska man inte bogga under julhelgen. Då ska man vara med familj och vänner.

RSS 2.0