våren har kommit till min dator


Ja, ser ni så underbart vårigt fint mitt internet har blivit?  Rosa, grönt och blått. Det kan inte bli så mycket bättre. Eftersom våren inte kommit ute så får den allt ta och komma hit in ;)

i en annan värld...



Haha, oj, vilken underbart uppfinningsrik och inspirerande rubrik jag kom på XD Tycker själv att det är så jobbigt med rbiker. Internet har typ inte funkat så därför har jag inte kunnat blogga den här veckan.

springfeelings...


s p r i n g f e e l i n g s . . .
Strålande sol, blå himmel och början till knoppar på äppelträden, kan det bli bättre?

I <3 my shoes



Här ser ni mina underbara vinterskor. Tyvärr så får de snart åka in i garderoben, jag förväntar mig att våren är påväg =D Vilken bild gillar ni bäst, mer eller mindre färg? Det är dock inte så stor skillnad men,men.

Alice? the Alice?!


I Lördags var jag och tittade på den omtalade Alice i Underlandet med bland annat Johnny Depp (=D) och Helena Bonham-carter( hon är så grymt cool) Jag tyckte att den var underbar men mina kompisar verkade inte vara överimponerade men vi gillade den allihopa. Bland de som följde med fanns Stina, Karro, Sofie och Kristin.
Vi såg den ju självklart i 3D men jag tycker definitivt att ni ska se den även om ni inte kan se i 3D. Fast det blir ju mycket coolare då ^^

...


Har varit ute nästan hela förmiddagen och fotat. Det är så härligt ute, solen lyser ju! Blev några riktigt fina bilder plus att jag gick uppepå snön! Haha, var lite fundersam på hur jag skulle ta mig ut till mitten av trädgården utan att bli så snöig men det gick att gå på snön. Det var lite häftigt faktiskt. Antar att det var skaren (heter det så?) som var till hjälp =)

Ikväll blir det som sagt lite födelsedagsfirande, med paj och chokladtryffeltårta, så det blir nog bra hoppas jag. Känns lite tråkigt att det redan är fredag. Loven går så fort. Men jag får väl tänka på att det faktiskt är två dagar kvar på lovet...

fjärdemarstvåtusentio


Här lagas det våfflor! Luktar så otroligt gott med våfflor tycker jag. Har varit iväg och fotat lillkusinen som åkte skidor för första gången idag. Hon var jätteduktig och några foton blev det allt =) Snart ska vi iväg hem till dem för att gratta andra kusinen som fyllde år i söndags (ja vi fyller på samma dag XD)

Igår var Kristin här och grattade mig och jag färgade håret! Fast det blev nästan ingen skillnad. Bara en aning rödare än det var innan så jag tror inte att någon kommer att se det. Fast det var första gången så jag ville inte riskera att få konstig färg XD

Imorgon blir det släktkalas för mig så då blir det hela huset fullt. Idag har vi gjort ost-och-skink-paj och chokladtryffeltårta. Det är så jobbigt när man inte kan provsmaka det man bakar men dom ser iallafall goda ut.

min födelsedag...

ja, igår fyllde jag 16. Hade inte tid att blogga då vi hade besök i princip hela dagen. Ska försöka fota lite idag såkanske jag kan ladda upp lite presenter ^^

RSS 2.0